Undervannsfoto

Å ta bilder under vann er det mange som har prøvd seg på, med mer eller mindre vellykket resultat. Men det finnes de som tar utrolig vakre og stemningsgulle bilder under vann, og konkurrerer om å bli verdens beste undervannsfotograf.

I Norge arrangeres det norgesmesterskap, samt at det internasjonalt arrangeres nordiskmesterskap og verdensmesterskap. Hos oss i Akkaren konkurrerer Rune Edvin Haldorsen. Han er sammen med modell Anne Riisøen Selsjord, tatt ut til VM i undervannsfoto i Mexico i november 2017. Paret har tidligere deltatt i VM i undervannsfoto i 2015 (Nederland) og har sammen sølv fra NM i undervannsfoto 2014.

VM i undervannsfoto, Nederland. Anne Riisøen Selsjord poserer konsentrert i et forsøk på å få både kuer og vindmøller med på bilder.

Rune liker allsidig undervannsfoto og har ofte brukt undervannsrugbyspillere som modeller under vann. Han er også CMAS** undervannsfotoinstruktør og kan bidra med workshops og kurs i undervannsfoto.

Akkarens damer i rush mot bøtta.

Hvis du er interessert i undervannsfoto, enten som fotograf, eller som modell, kan du ta kontakt med runehaldor (at) gmail.com

Nicolas Sogge fra Akkaren UVR poserer foran Astrup Fearnley på Tjuvholmen.

Vil du dele videre....
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print