Om Akkaren

Akkaren SDK ble etablert i 1981, da primært som en dykkerklubb. Men det tok ikke lang tid før klubben fikk et stort og aktivt undervannsrugby-miljø. I 2016 fikk klubben også en en treningsgruppe som driver med undervannshockey, kanskje den første i Norge?

I konkurranse-sammenheng er Akkaren en ambisiøs klubb. I undervannsrugby er det damene som har nådd lengst med NM og serie-gull flere ganger, og seier i Champions Cup 3 ganger (2005, 2013, 2016). Herrene har flere NM-sølv, og har deltatt i Euroleague 2 sesonger (2015-2017). Flere av spillerene er representert på de norske landslagene. I undervannsfoto har Rune Edvin Haldorsen hentet flere premier både nasjonalt og internasjonalt for sine blinkskudd.

Dykkergruppens aktivitet er samlet rundt 3 faste turer i året, samt en utenlandstur. Mange av medlemmene har en gang studert ved NTNU i Trondheim, og klubbens utstyr og båt er derfor i god stand. Det har etterhvert blitt mange barn som også er med på tur.

Klubben har rundt 110 medlemmer, hvorav 50 tilhører undervannsrugby, 20 dykkergjengen, 10 uv-hockey og resten er barnemedlemmer.

Vil du dele videre....
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print