NS2 – Molde «Endelig seier til Akkarens herrelag!

Sist helg var det duket for en ny cuphelg. Denne gangen gikk turen til Molde og Akkaren stillte med både herre og damelag.

Herrene var godt rustet denne gang med 14 mann på laget. Det er gledelig at vi klarer å stille så mange på cup. Med resultatene fra forrige cup, endte vi i pulje 2 sammen med Sandefjord, NTNUI- DG og Egersund. Vi hadde regnet med at de to første kampene skulle bli gå greit før vi møtte motstand fra Egersundlaget. Det visste seg dog at Egersund stillte et ganske redusert lag. Vi klarte å holde nullen i våres innledende kamper mot Sandefjord, NTNU-I DG og Egersund. Med siffrene 14-0,13-0,13-0. Trener Marius var stolt av gutta, vi hadde god progresjon og forbedring fra kamp til kamp.

På søndagen møtte vi opp til semifinale og Moldes 2. Lag. Det var knyttet stor spenning til denne kampen og Akkaren var nødt til å strekke seg enda lenger for å kunne hamle opp med et godt moldelag. Dette visste seg å bli en thriller av en kamp. Vi gikk hardt ut og det var faktisk vi som skårte de to første målene. Men som så ofte, begynte vi å spille defensivt og vi ble hardt straffet for dette. Molde utligner først på straffe og så senere i spill. Det var duket for sudden death. Og her var det tilslutt vi som skårte det avgjørende målet.

Etter 3-2 seier mot Molde2 i semifinalen på sudden, ble det ny Molde motstand i finalen. Akkaren snudde 0-1 til 4-1. Haakon sørget for utligningen, men Trond-Helge putta 3 på rad! For første gang siden 2003 er det et annet lag en Molde som vinner en norgesserierunde. Og det er AKKAREN SDK.
Takk for solid innsats fra alle, og som Henrik skriver: Veldig fornøyelig å se forsvarsarbeidet sitte såpass bra. Og veldig bra at vi leverte etter hvert som forventningene til oss steg.

Damene våres klarte ikke å stille sist cup i Ålesund, men stillte opp i Molde. Og endelig har det løsnet litt for dem, og de endte opp på en finfin 2.plass i helga!

Vil du dele videre....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print