NS1 – Ålesund

Akkaren stilte med 11personer til årets første cup i Ålesund, 10 gutter og en jente, Mari. Kampprogrammet var tett med 6 kamper á 12minutter lørdag og 2 kamper á 2x15minutter søndag, så fullt lag kom godt med.

Første kamp mot DG gikk greit, og endte med 8-0 til Akkaren. I neste kamp ble motstanderne hakke verre, Molde. Vi prøvde å bite fra oss, men det endte med 1-3 tap. De påfølgende kampene mot Boblen, Sandefjord og Ålesund vant vi greit 5-0, 7-0 og 4-1. Siste kamp mot Egersund bar preg av slitne spillere, og vi lot Egersund styre mye av tempoet. Allikevel halte vi inn en 2-1 seier.

Semifinalen mot Boblen søndag var en forrykende kamp. Første omgang bar preg av annet hvert mål fram til 3-3. Da begynte Akkaren-spillerne å skjerpe seg, og gikk til pause med 6-3. Andre omgang var overkjøring fra Akkaren, men det ble fortsatt to baklengs. Sluttresultat: 15-5.

I finalen mot Molde var vi fast bestemt på å vise Molde-spillerne at vi mener alvor i år. Molde gikk hardt ut i fra start, men fantastisk forsvarspill gjorde at Akkaren kunne rushe inn første målet som ble scoret av Mari! Det tok tid før Molde klarte å score mål, men da det løsnet resulterte det i en 7-1 ledelse ved pause. Akkaren justerte på laget i pausen for å sette mer på trykk mot Molde, som ga resultater. Molde ble allikevel for sterke og kampen endte 3-12.

En veldig vellykket turnering fra Akkaren sin side hvor alle spillerne kom på scorings-lista. Vi fikk vist at vi mener alvor om å være et av de beste lagene i Norge, og at vi ønsker å gi Molde hard motstand i år!

Vil du dele videre....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print