Utleie av Akkar-kit

«Akkaren II»

Akkaren har en 18 fots Hårek Aluminiumsbåt med 90 hk påhengsmotor. Båten ligger i «Nes Hageby Sommerhavn», som har adkomst fra Grønsundveien/Breiviklia (Mellom-Nes i Asker). Båten egner seg ypperlig til dykking, vannskikjøring og lignende, eller til bare en tur på fjorden. Prisen for å leie båten er 200 kr. per dag eller 50 kr. per person per dag dersom det er fler enn 4 med. (75 kr. for ikke-medlemmer). (Bilde av båten: Se bildesidene.)

Kompressor

Vi har en flott luftkompressor for turbruk. Den yter ca 135 liter/min, fyller både 200 og 300 bar, og kan brukes både med bensin- og elektromotor (3-fas).
Pris pr luftfylling er 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer.

Båthenger

Vi har båthenger til «Akkaren II». Det er gratis å bruke denne sammen med Akkarens båt. Dersom det ikke er nødvendig med justering av ruller etc. (d.v.s. at du har en nogenlunde lik båt som «Akkaren II»), går det også an å få leie den til frakt av private båter. Prisen for dette er 100 kr. per dag.

Ellers har vi til utlån ..

  • Redningsvester
  • Oksygenkofferter
  • VHF radio
  • Bensinkanner
  • Portabelt ekkolodd

Alt utstyr kan leies av betalende medlemmer av Akkaren Sportsdykkerklubb. For avtale om leie av utstyr eller mer informasjon, kontakt materialforvalter:

Erik Swensen , E-mail: , Tlf: 95 123 210
Vil du dele videre....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print