Forfatterarkiv: Tove Margrethe

Internasjonal bukett!

I dag har de norske gutta for Akkaren spilt sin første kamp, mot Spania og Daniel. Gutta vant komfortabelt 24-0, og møter i kveld Danmark og Kristian.

Det fortentes at det blir en hard match, og det skal bli spennende å se om Kristian og hans danske venner klarer å ta innersvingen på Norge. Han har hvertfall alle forutsetninger for å ta med seg noen hemmeligheter fra Norge inn i den danske troppen

Haakon, Daniel, Kristian og Erik!

Akkaren spillere underveis til Europamesterskapet!

EM´s første dag og Karine (trener for damelaget), Kjellaug, Stine, Mari, Berit, Tove, Amanda, Haakon og Erik er på vei til Finland.
I dag venter åpningssermoni, trening i bassenget og ballutvelgelser for det norske laget. Vi har jo også spillere fra Akkaren som spiller for andre nasjoner. Kristian spiller for det danske landslaget og Daniel for det spanske! Vi ønsker dem riktig lykke til!

Akkaren damene klare for avreise!

Damene spiller sin første kamp i morgen kl 1500 norsk tid, mens herrene spiller første kamp onsdag.

Livestream finner du her:
http://www.aapiskukko.com/uwrec

På grunn av forsinket fly rakk vi desverre ikke åpningssermonien 😱

I helgen har det vært landslagssamling for det norske damelandslaget og vi har hatt 7 spillere som har vært aktuelle for å bli tatt ut på laget som reiser til Helsinki 26.juni.

Akkaren har hatt en veldig bra sessong i år og det gjenspeiler seg også i EM-uttaket. Hele 6 spillere er tatt ut i troppen.

Bak fra venstre: Amanda Barsten, Tove M Håland, Mari Bratteteig, Stine Røsok Dahl. Foran: Kjellaug Hurlen og Berit Detlie